ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΙΣ ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ

Πάρις Λαμπράκος
Γεννήθηκε 1940 στα Ανώγεια Σπάρτης και άρχισε τη σταδιοδρομία του ως μίμος σε συνοικιακά θέατρα και σε περιοδεύοντες θιάσους. Το 1963 εμφανίστηκε ως κονφερανσιέ στη Σάμο και στη συνέχεια εργάστηκε ως μίμος και κονφερανσιέ σε αναψυκτήρια και κοσμικά κέντρα και διάφορους θιάσους βαριετέ (1964-1969). Ακολούθησαν οι σπουδές του στη Δραματική Σχολή Μουσικού Θεάτρου του Μενέλαου Θεοφανίδη. Εργάστηκε ως σπήκερ σε ποδοσφαιρικούς αγώνες στο γήπεδο της ΑΕΚ (1973-1999, εκτός από το 1987, που είχε προσληφθεί με την ίδια ιδιότητα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας).
Φιλμογραφία
Άγουρη σάρκα (1974)
Οι φανταρίνες (1979)
Τζακ ο καβαλλάρης (1979)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)
Είσαι στην ΕΟΚ... μάθε για την ΕΟΚ (1981)
Αγριες κότες (1981)
Βαράτε με κι ας κλαίω (1981)
Εδώ και τώρα αγγούρια! Πόσα φάγατε σήμερα; (1982)
Φυλακές ανηλίκων (1982) [Τζέιμς Κοντούλας]
Χάρρυ Κλυνν αλαλούμ (1982)
Η δημοκρατία του νέφους (1983)
Ο βιασμός μιας μοναχής (1983)
Σιδηρά κυρία (1983)
Οι αδίστακτοι (1988) [(δικηγόρος)]

1 σχόλιο:

stakovios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.