ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΤΗΝ ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ https://www.retrodb.gr/, ΤΟ https://90lepta.com/ ΚΑΙ ΤΟ http://www.cine.gr/ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Σταύρος Φαρμάκης
Γεννήθηκε 1931 στο Αίγιο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Χρήστου Βαχλιώτη. Ίδρυσε τη θεατρική επιχείρηση Οι Θεατρίνοι (1977-1980) και σκηνοθέτησε τα έργα που παρουσίασε. Μετέφρασε θεατρικά έργα και ασχολήθηκε με τη ζωγραφική. Έργα του παρουσιάστηκαν σε ομαδικές εκθέσεις. 
Φιλμογραφία
Δυο μάνες στο σταυρό του πόνου (1962)
Οι τουρίστες (1963)
Ο καθώς πρέπει (1963)
Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963)
Παιδί μου, δεν αμάρτησα (1964)
Ήθελε να γίνει βασιλιάς (1967) [Νικόλας]
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)
Ο Φακίρης Σταμάτης Κόκκορας (1969)
Τα κορόιδα, η βαλίτσα μου κι εγώ (1969) [Μιχάλης]
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του '21 (1971)
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Υποβρύχιον: Παπανικολής (1971)
Αέρα αέρα αέρα (1972)
Επιχείρηση Κράιπε ο τάφος του Γ΄ Ράιχ (1972)
Ο Ιπποκράτης και η δημοκρατία (1972)
Αστερισμός της παρθένου (1973)
Οι πολεμισταί της ειρήνης (1973)
Παύλος Μελάς (1974)
Το σφάλμα (1974)
Λεσβιακός Αύγουστος (1974) [Αλέξης]
Σεξομανία (1974) [Δημήτρης Σώτος]
Ο γιος μου ο Στέφανος (1974)
Επικίνδυνη νύχτα (1974) [συνεργάτης των Γερμανών]
Ο τρομοκράτης (1975)
Στα δίχτυα του τρόμου (1975)
Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται (1977)
Ανώμαλο φορτίο (1977)
Υπόθεση Πολκ (1978)
Από που πάνε για τη χαβούζα (1978) [(γιατρός)]
Η ώρα του λύκου (1979)
Στη ζούγκλα της Αθήνας (1982)
Νειάτα στη λάσπη (1984)

Δεν υπάρχουν σχόλια: