ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Μαρία Ιωαννίδου
Ηθοποιός και χορεύτρια. Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1943. Πρώτος της σύζυγος ήταν ο Βαγγέλης Σειληνός και δεύτερος ο Φρέντυ Γερμανός.
Φιλμογραφία

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... (1963) [υπάλληλος] 
Δίψα για ζωή (1964)
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965) [Ελενίτσα Καράμπα] 

Τα δίχτυα της ντροπής (1965)
Και οι 14 ήταν Υπέροχοι! (1965)
Διψασμένη για αγάπη (1965)
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)
Άνθρωπος για όλες τις δουλειές.. (1966) [(υπηρέτρια Γιώργου)]
Ο αδελφός μου ο τρελλάρας / Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966) [Μαρία]
Ο πόνος του μπεκρή (1966) [Λίζα]
5 γυναίκες για έναν άνδρα (1967) [Ντίνα]
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967) [Έρρικα]
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969) [Παγώνα Καρακίτσου]
Αρχιψεύταρος (1971) [Μαρίνα]
Μαριχουάνα stop! (1971)
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971) [Μαρία]
Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας (1971) [Μαρία Μόρρου]
Γυναικοκρατία (1973) [Ειρήνη]
Οκέι, φίλε (1974) [κυρία Κόπλαν]
Σεξομανία (1974) [Λένα Σώτου]
Το ξένο είναι πιο γλυκό (1981) [Παυλίνα]
Ο υπηρέτης (1985) [Ντέμπορα Κουρίκου]
Ο πανταχού παρών (1989) [Ράνια]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: