ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δημήτρης Παπαγιάννης
Ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στη Ναύπακτο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Μιχ. Κουνελάκη. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και με τη δημοσιογραφία (καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στην Αθηναϊκή). Σκηνοθέτησε διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες. Πατέρας του ηθοποιού Γιάννη Παπαγιάννη. Σήμερα είναι διευθυντής στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγίας Βαρβάρας και διδάσκει υποκριτική και ποίηση.
Φιλμογραφία

Τζένη Τζένη (1965)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Ο φαφλατάς (1971)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)
Με φόβο και πάθος (1972)
Η κόμησσα της Κέρκυρας (1972)
Τζακ ο καβαλλάρης (1979)
Ο ζιγκολό της Αθήνας (1982) [Χρήστος]
Απουσίες (1987)
Κλασσική περίπτωση βλάβης (1987)
Ο κλοιός (1987) [Ευγένιος Συμεώνογλου]
Ο πρωτάρης και η Ρίτα (1989) [Σωκράτης Μαντάς]
Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: