ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΣΑΣΑ ΣΟΦΟΥ

Σάσα Σοφού
Ηθοποιός με καριέρα στο θέατρο και και στον κινηματογράφο αλλά και η δεύτερη εκφωνήτρια της Τηλεόρασης Ενόπλων Δυνάμεων το 1966. Παντρεύτηκε το 1968 τον Ιταλό τραγουδιστή Enrico Pianori και έκαναν για αρκετά χρόνια μαζί επιτυχίες σαν ντουέτο.
Φιλμογραφία

Πόθοι στα στάχια (1960)
Η Νάνσυ την... ψώνισε (1960)[στη παρέα των πάρτυ, αλλά και στο γαμήλιο τραπέζι]
 
Διαμάντω (1961)
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Οι τρεις σωματοφύλακες (1962)
Νιάτα στο πεζοδρόμιο (1964) [Μαίρη]
Τρεις καρδιές, ένας χτύπος (1965) [Ζωίτσα]
Φτωχό μου σπουργιτάκι (1965) [Άννα Πασπάτη]
Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967)
Προσκλητήριο στη μάνα (1979)
Ξεβράκωτος Ρωμιός (1980)
Μετεωρόλιθος (1981)
Χάρρυ Κλυνν αλαλούμ (1982) [τηλεπαρουσιάστρια]

Δεν υπάρχουν σχόλια: