ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΡΙΤΑ ΜΠΕΝΣΟΥΣΑΝ

Ρίτα Μπενσουσάν
Φιλμογραφία

Σιλουέττες (1967)
Καταναλωτική κοινωνία (1971)[Ρένα]ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΡΙΓΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα (1972) [Πέρσα]
Ναι μεν, αλλά... (1972) [(στο νυχτερινό κέντρο)]
Αστερισμός της παρθένου (1973)
Ένας τρελός τρελός αεροπειρατής (1973) [Μάρτζορι Λόντου]
Ο βάλτος (1973) [Μάρθα]
Ο κύκλος της αμαρτίας (1973)
Κολασμένες ψυχές στα δίχτυα της ηδονής (1973)
Ο φαντασμένος (1973) [Πένι]
Η αμαρτία στο κορμί της (1974) [Μάρα]
Το μεγάλο κόλπο του ιπποδρόμου (1974)
Μεταμορφώσεις (1975) [Κατερίνα]
Άρχοντες (1978)
Το μήλο του σατανά (1979)
Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα... (1979) [Ρίτα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: