ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ

Σταμάτης Δελαβίνιας
Γεννήθηκε το 1908 και πέθανε το 1984. 
Φιλμογραφία
Οι κατεργάρηδες (1963)
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963)[χωρικός]
Τρίτη και 13 (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης
Το μεγάλο μυστικό (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Μια εβδομάδα στον Παράδεισο (1964)[καφετζής]
Το μεγάλο μυστικό (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Λόλα (1964)[δεσμοφύλακας]
Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο γυρισμός της μάνας (1964)[εργάτης]
Οι κληρονόμοι (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Γάμος αλά ελληνικά (1964)[στο θέατρο]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[στην αρχή μέσα στο κτίριο]
Γάμος αλά...ελληνικά (1965)[στο θέατρο]
Αφήστε με να ζήσω (1965)[καλεσμένος]
Η ζωή μου ανήκει σε σένα (1965)[γιατρός]
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965)[παίζει χαρτιά]
Με ιδρώτα και δάκρυα (1965)[υπάλληλος εργοστασίου]
Το μυστικό μιας μητέρας (1966)[πατέρας Μίνας]
Τα δολάρια της Ασπασίας (1967)[ο ''έβγαλα δόντια'']
Το ΠΡΟ-ΠΟ και τα μπουζούκια (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Για ποιον χτυπά η... κουδούνα (1968)
Η γενιά των ηρώων (1969)[κάτοικος χωριού]
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)
Έρωτας και προδοσία (1972)[στρατιωτικός]
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)[στη κηδεία]
Οι βάσεις και η Βασούλα (1975)[καθηγητής]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)

Δεν υπάρχουν σχόλια: