ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

ΝΟΤΑ ΠΑΡΟΥΣΗ

Νότα Παρούση
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Ηθοποιών από το 2006.  Από το 1993 έως το 1997 έλαβε μέρος σε 8 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Το παιδί της πιάτσας (1961)[φίλη του Μίμη]
Η κυρία του κυρίου (1962) [Λίτσα]
Τα δίδυμα (1964) [Λούλη]
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Περιφρόνα με γλυκιά μου (1965)
Ο αχαΐρευτος (1970)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1972)
Ο παρθενοκυνηγός (1980) [Ορσαλία Ιωακείμ]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981) [Παγώνα]
Σερίφης ο 'μηχανοφάγος' (1983)
Ο άνθρωπος που το`παιζε πολύ (1983)
Καταζητείται το πρόσωπο της ημέρας (1983)
Οι Πόντιοι (1986)
Ο τελευταίος τίμιος Ρωμηός (1989) [Φρόσω]
Τρελάδικο πολυτελείας (1990)

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ <>1989 ΗΤΑΝ ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΤ 2 ΣΑΝ ΣΙΡΙΑΛ ΣΕ 16 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ