ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

ΝΟΤΑ ΠΑΡΟΥΣΗ

Νότα Παρούση
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Ηθοποιών από το 2006.  Από το 1993 έως το 1997 έλαβε μέρος σε 8 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Το παιδί της πιάτσας (1961)
Η κυρία του κυρίου (1962) [Λίτσα]
Τα δίδυμα (1964) [Λούλη]
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Περιφρόνα με γλυκιά μου (1965)
Ο αχαΐρευτος (1970)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1972)
Ο παρθενοκυνηγός (1980) [Ορσαλία Ιωακείμ]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981) [Παγώνα]
Σερίφης ο 'μηχανοφάγος' (1983)
Ο άνθρωπος που το`παιζε πολύ (1983)
Καταζητείται το πρόσωπο της ημέρας (1983)
Οι Πόντιοι (1986)
Ο τελευταίος τίμιος Ρωμηός (1989) [Φρόσω]
Τρελάδικο πολυτελείας (1990)

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ <>1989 ΗΤΑΝ ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΤ 2 ΣΑΝ ΣΙΡΙΑΛ ΣΕ 16 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ