ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΥΛΑ ΓΑΛΑΤΗ

Σούλα ή Τέσσι Γαλάτη
Γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1945 στην Κεφαλονιά.
Φιλμογραφία
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968) [Αλέκα]
Λάουρα (1968)
Έρωτες στη Λέσβο (1967)
Στο κατώφλι της μοίρας (1967)
Αμαρτωλές της νύχτας (1966)
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966) [Λουίζα]
Το τελευταίο δάκρυ (1965) [Άννα]

Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965)[ξαδέλφη του Σπύρου]
Τρεις καρδιές, ένας χτύπος (1965)[Φούλα]

Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965) [Καίτη]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100008320263455

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει πάρει μέρος και στην ταινία ΘΥΕΛΛΑ ΣΕ ΠΑΙΣΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ (1965) ως εξαδέλφη του Σπύρου (Ερρίκος Μπριόλας), πατέρα του Γιαννάκη (Βασίλης Καΐλας).

Ανώνυμος είπε...

Έχει πάρει μέρος και στην ταινία ΘΥΕΛΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ (1965) ως εξαδέλφη του Σπύρου (Ερρίκος Μπριόλας), πατέρα του Γιαννάκη (Βασίλης Καΐλας).