ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

ΕΦΗ ΜΕΛΑ

Έφη Μελά
Ηθοποιός και κορυφαίο μοντέλο. Στα καλλιστεία του 1954 πήρε τον τίτλο της Μις Ελλάς (Σταρ Ελλάς η Ρίκα Διαλυνά) ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε την τρίτη θέση στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κόσμος. Παντρεύτηκε τον αθλητικό συντάκτη Χάρη Λυμπερόπουλο, ενώ από το 1965, είναι με τον σχεδιαστή Γιάννη Τσεκλένη.
Φιλμογραφία
Της τύχης τα γραμμένα (1957)
Χαρούμενοι αλήτες (1958) [Λία Μάρα]
Ερωτικές ιστορίες (1959)
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)[Λολότα, παντρεμένη φιλενάδα του Μίμη]
Έγκλημα στα παρασκήνια (1960) [Ρόζα Δελλή]
Ο παλληκαράς (1961) [κα Δελημέρη]
Τα Νιάτα θέλουν έρωτα (1961) [Έφη]
Οι γαμπροί της ευτυχίας (1962)[Γαλλίδα τουρίστρια]
Ο Καζανόβας (1963)
Η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα (1968)

Δεν υπάρχουν σχόλια: