ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

ΕΦΗ ΜΕΛΑ

Έφη Μελά
Ηθοποιός και κορυφαίο μοντέλο. Είναι η δεύτερη σύζυγος του σχεδιαστή Γιάννη Τσεκλένη από το 1966. Στα καλλιστεία του 1954 πήρε τον τίτλο της Μις Ελλάς (Σταρ Ελλάς η Ρίκα Διαλυνά) ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε την τρίτη θέση στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κόσμος.
Φιλμογραφία
Της τύχης τα γραμμένα (1957)
Χαρούμενοι αλήτες (1958) [Λία Μάρα]
Ερωτικές ιστορίες (1959)
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)[Λολότα, παντρεμένη φιλενάδα του Μίμη]
Έγκλημα στα παρασκήνια (1960) [Ρόζα Δελλή]
Ο παλληκαράς (1961) [κα Δελημέρη]
Τα Νιάτα θέλουν έρωτα (1961) [Έφη]
Οι γαμπροί της ευτυχίας (1962)[Γαλλίδα τουρίστρια]
Ο Καζανόβας (1963)
Η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα (1968)

Δεν υπάρχουν σχόλια: