ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ανδρέας Παπαδόπουλος
Φιλμογραφία

Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Εν ονόματι του νόμου (1970)
Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες (1970)
Αέρα! Αέρα! Αέρα! (1972)
Εσμέ η τουρκοπούλα (1974)
Το πέρασμα (1974)
Άγρια νιάτα (1982)
Το αίμα των αγαλμάτων (1982)
Αλλού παπάς αλλού τα ράσα του (1983)
Ο βιασμός μιας μοναχής (1983)
Ο γύρος του θανάτου (1983)
Ρόδα τσάντα και κοπάνα Νο2 (1983)
Κρυστάλλινες νύχτες (1992)

1 σχόλιο:

Κλινοσοφιστής είπε...

Θέλω νὰ τοῦ στείλω χαιρετίσματα. Ἔχουμε βρεθεῖ δύο φορὲς στὸ θέατρο μαζύ, ὅταν πρωτοβγῆκα καὶ λίγα χρόνια μετά ξανά. Εἶναι καλὸς ἠθοποιός, πληθωρικός. Καὶ σὰν ἄνθρωπος, ἀθῶος. Κάποια φορὰ παρεξηγηθήκαμε ἀλλὰ δὲν ἔφταιγε αὐτός (οὔτε ἐγὼ βέβαια). Στὸ θέατρο γίνονται πολλὰ περίεργα πράγματα. Εἶναι σπουδαῖο ὅμως τὸ νὰ μὴν διαφθαρεῖς. Καὶ ὁ Ἀνδρέας εἶναι ἕνας ἀπ' αὐτοὺς ποὺ ἀξίζουν τὸν ἔπαινο. Ἄν τὸν δῶ ποτὲ πουθενά, θὰ χαρῶ καὶ θ' ἀφήσω τὸν ἑαυτό μου ἐλεύθερο νὰ τοῦ τὸ δείξω. Νἆναι καλά.