ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Βελισσάριος Κοντογιάννης
Φιλμογραφία
Η προίκα της Αννούλας (1917)
Χειροκροτήματα (1944)
Η ωραία των Αθηνών (1954)
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
Το αμαξάκι (1957)
Η λίμνη των πόθων (1958)[Κίτσος]
Ο θησαυρός του μακαρίτη (1959)
[Χαράλαμπος Παρτσαλόπουλος''ο μπάρμπας στο κάδρο'';;;;;;;;;;;]
Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο (1959)
Όταν το μίσος Κυβερνά (1959)[γιατρός]
Λύγκος ο λεβέντης (1959)
Έγκλημα στα παρασκήνια (1960)
Στη Κύπρο άρχισε η αγάπη μας (1960)[δημόσιος κατήγορος στη δίκη των Ελληνοκύπριων πατριωτών] 
Το κλωτσοσκούφι (1960)
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Οι άσσοι της τράκας (1962)
Ο ατσίδας (1962) [Μαυροφρύδης]
Λενιώ η βοσκοπούλα (1963)
Οι ασυνείδητοι (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: