ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Βελισσάριος Κοντογιάννης
Φιλμογραφία
Η προίκα της Αννούλας (1917)
Χειροκροτήματα (1944)
Η ωραία των Αθηνών (1954)
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
Το αμαξάκι (1957)
Η λίμνη των πόθων (1958)[Κίτσος]
Ο θησαυρός του μακαρίτη (1959)
[Χαράλαμπος Παρτσαλόπουλος''ο μπάρμπας στο κάδρο'';;;;;;;;;;;]
Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο (1959)
Όταν το μίσος Κυβερνά (1959)[γιατρός]
Λύγκος ο λεβέντης (1959)
Έγκλημα στα παρασκήνια (1960)
Στη Κύπρο άρχισε η αγάπη μας (1960)[δημόσιος κατήγορος στη δίκη των Ελληνοκύπριων πατριωτών] 
Το κλωτσοσκούφι (1960)
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Οι άσσοι της τράκας (1962)
Ο ατσίδας (1962) [Μαυροφρύδης]
Λενιώ η βοσκοπούλα (1963)
Οι ασυνείδητοι (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: