ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ ΤΣΙΟΥΝΗΣ

Άρης (Αριστείδης) Τσιούνης
Γεννήθηκε στη Λαμία το 1939. Πέθανε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017.
Φιλμογραφία

Οι άσσοι της τράκας (1962)
Ο χρυσός κι ο τενεκές (1962)[χορεύει με την Βατζεδάκη]
Για ποιον χτυπά η... κουδούνα (1968)
Γοργοπόταμος (1968)
Ορκίζομαι, είμαι αθώα (1968)
Αποστολή θανάτου (1968)
Αγάπη για πάντα (1969)
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)
Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969)
Το λεβεντόπαιδο (1969)
Παιδί μου, αγάπη μου (1969) [Αλέξης]
Αγάπη για πάντα (1970)
Όσο υπάρχει έρωτας (1970)
Ορατότης μηδέν (1970)
Η ζωή μου στα χέρια σου (1970) [Δήμος]
Εσχάτη προδοσία (1971)
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)
Σέργιος και Αννα (1971)
Αέρα αέρα αέρα (1972)
Με φόβο και πάθος (1972)
Μιρέλλα, η σάρκα της ηδονής (1973)
Οι πολεμισταί της ειρήνης (1973)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Ο πυρετός της ηδονής (1974) [επιθεωρητής της αστυνομίας]
Η καγκελόπορτα (1978)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
17 σφαίρες για έναν άγγελο (1980)
Πρώτη ακολουθία (1981)
Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια (1981)
Πανικός στα σχολεία (1982) [Νώντας]
Ο Άγιος Πρεβέζης και η παπαδιά (1982)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=208662042828433&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

5 σχόλια:

liuf&alex productions είπε...

Η ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ''Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ'' 1962 οταν χορευε με την ΒΑΤΖΕΔΑΚΗ στο πλανο που τραγουδα η ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΘΑΝΟΣ 10/5/2016

κυροχρηστος αθανασιος είπε...

Γεια σας εχω ν πω για αυτον τον εξερετο ανθρωπο πως υπήρξε ενας σπουδαιος ηθοποιός κ πως ζει στην λαμια κ τον ξερω προσωπικά..

κυροχρηστος αθανασιος είπε...

Γεια σας εχω ν πω για αυτον τον εξερετο ανθρωπο πως υπήρξε ενας σπουδαιος ηθοποιός κ πως ζει στην λαμια κ τον ξερω προσωπικά..

aetos είπε...

Δασκαλος φιλος αδερφος καλο ταξιδι Αρη.....

Νίκος Παναγιώτης είπε...

Τιμή μου που τον γνώρισα από κοντά στα πρώτα μου βήματα, στην πρώτη μου επαφή με το θέατρο. Μεγάλη η θλίψη μου που έφυγε από κοντά μας... Καλό παράδεισο να έχεις κύριε Αριστείδη...