ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

ΕΥΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

Εύα Ευαγγελίδου
Γεννήθηκε το 1905. Αριστούχος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.Από το 1932 έως το 1944 έλαβε μέρος σε 7 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Οι κολασμένοι (1953)
Γκολ στον έρωτα (1954)
Τα τρία μωρά (1955) [Καλλιθέα Μανταροπούλου]
Μαρία Πενταγιώτισσα (1957)
Της νύχτας τα καμώματα (1957)
Η ζαβολιάρα (1959)
Λύγκος ο λεβέντης (1959)
Κρυστάλλω (1959)
Αστέρω (1959)
Το αγρίμι (1960) [κυρία Λένη]

Αλλοίμονο στους νέους (1961) [Θοδώρα]
Επικίνδυνη αποστολή (1961)
Συνοικία το «όνειρο» (1961)
Σαράντα παλληκάρια (1961)
Γαμπρός για κλάματα (1962)
Οι κατατρεγμένοι (1962)
Η μεγάλη θυσία (1962)
Πονεμένη μητέρα (1962)
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Διχασμός (1965)
Η μοίρα ενός αθώου (1965) 
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)
Τα αδέλφια μου (1966)
Μαζί σου για πάντα (1966)
Μην αδικήσεις ορφανή (1966)
Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης / Η Κλεοπάτρα εν δράσει (1966)
Οι στιγματισμένοι (1966)
Κούνια που σε κούναγε... (1966)
Αν μιλούσε το παρελθόν μου (1967)
Αυτή η γη είναι δική μας (1967)
Εκείνος κι εκείνη (1967)
Τι κι αν γεννήθηκα φτωχός (1967)
Η ώρα της οργής (1968) [Βαγγελιώ]
Ραντεβού με μια άγνωστη (1968) [Κατερίνα]
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968)
Αγάπη και αίμα (1968)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968)

Δεν υπάρχουν σχόλια: