ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Τασούλα Καλογιάννη
Ηθοποιός και χορεύτρια.
Φιλμογραφία
Αδέκαροι ερωτευμένοι (1958)[καλεσμένη]
Έγκλημα στο Κολωνάκι (1959) [υπηρέτρια Καρνέζη]
Ο ταξιτζής (1962)
Μερικοί το προτιμούν κρύο... (1962)
Ο Θύμιος στη χώρα του γέλιου (1963)
Η ψεύτρα (1963)
Χτυποκάρδια στο θρανίο (1963)[συμμαθήτρια Βουγιουκλάκης]
Κάτι να καίει (1963) [χορεύτρια]
Έξω φτώχεια και καλή καρδιά (1964)[φοιτήτρια που χορεύει με τον Ντούζο]
Κορίτσια για φίλημα (1965)
Ραντεβού στον αέρα (1965)

Δεν υπάρχουν σχόλια: