ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΦΗ ΖΑΝΙΝΟΥ

Σόφη Ζανίνου (Ζαννίνου - Παπαδοπούλου)
Η Σόφη (Σοφία) Ζαννίνου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου 1951. Ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1967. Είναι κόρη του Ζαννίνο (Γιάννης Παπαδόπουλος,
21 Αυγούστου 1923 - 27 Μαΐου 1995), πρώην σύζυγος του Νίκου Τζαβάρα και μητέρα της Φιόνας Τζαβάρα.

Φιλμογραφία

Τύφλα να`χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)
Ζητείται τίμιος (1963)
Θεέ μου δωσ`μου το φως μου (1963) [Μαρίνα]
Φως... νερό... τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967) [Ζουζού]
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
Κίτσος μίνι και σουβλάκι (1968) [Σούζυ]
Ένας ιππότης με... τσαρούχια (1968) [Σόφη]
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970) [Μιρέλα Χρηστίδου]
Δυο τρελοί και ο ατσίδας (1970) [Σούλα]
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971) [Ραζά]
Το ψώνιο (1983) [Τζένη Αλικάκη]
Ο ιππότης της λακούβας (1986) [Μαρίνα]
Θηλυκή εταιρεία (1999) [Ρίτσα Μελισσινού]
Πάμπτωχοι Α.Ε. (2000) [νοικοκυρά που βγάζει σκουπίδια]
Η Λίζα και όλοι οι άλλοι (2002) [ταξιτζού]
Πεθαίνω για σένα (2009) [γραμματέας]
Σούλα έλα ξανά (2009) [Ελισώ]
Κάτω από το μακιγιάζ σου (2009) [η μητέρα της Νίκης]

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: