ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΖΩΗ ΡΙΖΟΥ

Ζωή Ρίζου
Γεννήθηκε το 1917. Μέλος του Σ.Ε.Η από το 1932. 
Κόρη του ηθοποιού Κώστα Ρίζου.
Φιλμογραφία
Από έξι μείναμε δυο (1953)
Ψιτ... κορίτσια! (1959)
Νύχτες στο Μιραμάρε (1960)
Δεν μπορούν να μας χωρίσουν (1965)
Ένας χίππυς με φιλότιμο (1970)
Η σάρκα προστάζει (1971)
Ο κύριος σταθμάρχης (1972)
Αστερισμός της παρθένου (1973)
Οι γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές (1973) [γιαγιά]
Είσαι στην ΕΟΚ... μάθε για την ΕΟΚ (1981)

Δεν υπάρχουν σχόλια: