ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

Κώστας Κούρτης
Γεννήθηκε 1938 στην Αθήνα και πέθανε το 1978 από κίρρωση του ύπατος.
Φιλμογραφία
Στη θύελλα της μεγάλης αγάπης (1972)
Φρενίτις (1971)
Δεν πουλάω την καρδιά μου (1966)
Τ΄αδέλφια μου (1966) [Σωκράτης]
Θα ζήσω για σένα (1965) [γιατρός]
Το λάθος (1965)
Νυχτοπερπατήματα (1964)
Στη θύελλα του πάθους (1964) [Βάγγος]
Το κορίτσι της Κυριακής (1964)
Μίσος (1963) [Ντίμης Νέρης]
Τα παλιόπαιδα (1963)
Κόκκινα φανάρια (1963) [Ντόρης]
Άγγελοι του πεζοδρομίου (1962)
Αμαρτωλές (1962)[Μίλτος]
Η Ελληνίδα και ο έρωτας (1962)
Η απολύτρωσις (1961) 
Ο άρχοντας του Κάμπου (1961) 
Αμαρτωλά Νιάτα (1960) [Νίκος]
Καλημέρα Αθήνα (1960)
Μετά την αμαρτία (1960)
Νύχτες στο Μιραμάρε (1960) [Ντίνος Δελλής]
Αμαρυλλίς (Το κορίτσι της αγάπης) (1959)
Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός (1959)[Γιώργος Γεωργιάδης]
Ο άνθρωπος του τραίνου (1958)
Η κυρά μας η μαμή (1958)[με την παρέα που κάνει μπάνιο]
Ο μισογύνης (1958) [Αλέξης]
Ο μεγαλοκαρχαρίας (1957)

1 σχόλιο:

liuf&alex productions είπε...

Γεννηθηκε 1938 ,πεθανε το 1978 η΄΄ 1979 απο κιρρωση του ηπατος μικρο ρολακι ''Η ΚΥΡΑ ΜΑΣ Η ΜΑΜΗ '' 1958 στη παρεα που κανουν μπανιο στη θαλασσα [Παπαμιχαηλ,Βουτσας,Κουλα΄΄] τα τρια παιδια που τραγουδανε ειναι το ΤΡΙΟ ΚΑΝΤΣΟΝΕ ΘΑΝΟΣ 28/05/2016