ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974).
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΕΤΥ ΒΑΛΑΣΗ

Μπέτυ Βαλάση
Γεννήθηκε το 1937 στη Θεσσαλονίκη.
Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά ''Λωξάνδρα''. Υπήρξε η τέταρτη σύζυγος του ηθοποιού Τίτου Βανδή.
Φιλμογραφία

Ηδονή και Πάθος (1960)
Ανοιχτη Επιστολη (1968)
Θα Μπορούσαμε να Κάνουμε Κάτι Εμείς (1972)
Ο Προεστός του Χωριού (1973) [Μαργαρώ]
Αστερισμός της παρθένου (1973) [Λουκία]
Οι Κυνηγοί (1977) [η Γυναίκα του ξενοδόχου]
1922 (1978)
Κραυγή Γυναικών (1978) [Μάργκαρετ]
Κραυγή γυναικών / A dream of passion (1978)
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982) [Αγγέλα Χρυσαφάκη]
Ρένα τα ρέστα σου!. (1985) [Μπέτυ Πιπιλή]
Μια Τόσο Μακρινή Απουσία (1985)
Γλυκιά Πατρίδα (1986) [Σάρα]
Αγάπη στα 16 (2004) [γιαγιά]
Χαιρέτα μας τον Πλάτανο (2004) [Ευαγγελία]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ 
https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: