ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ http://90lepta.com/, ΤΟ http://retrodb.gr/, ΤΟ http://www.cine.gr/, ΤΟ http://www.sansimera.gr/, ΤΟ http://www.musipedia.gr/ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Panos t, ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, Roula Ekonomou ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΕΤΥ ΒΑΛΑΣΗ

Μπέτυ Βαλάση
Γεννήθηκε το 1937 στη Θεσσαλονίκη.
Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά ''Λωξάνδρα''. Υπήρξε η τέταρτη σύζυγος του ηθοποιού Τίτου Βανδή.
Φιλμογραφία

Ηδονή και Πάθος (1960)
Ανοιχτη Επιστολη (1968)
Θα Μπορούσαμε να Κάνουμε Κάτι Εμείς (1972)
Ο Προεστός του Χωριού (1973) [Μαργαρώ]
Αστερισμός της παρθένου (1973) [Λουκία]
Οι Κυνηγοί (1977) [η Γυναίκα του ξενοδόχου]
1922 (1978)
Κραυγή Γυναικών (1978) [Μάργκαρετ]
Κραυγή γυναικών / A dream of passion (1978)
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982) [Αγγέλα Χρυσαφάκη]
Ρένα τα ρέστα σου!. (1985) [Μπέτυ Πιπιλή]
Μια Τόσο Μακρινή Απουσία (1985)
Γλυκιά Πατρίδα (1986) [Σάρα]
Αγάπη στα 16 (2004) [γιαγιά]
Χαιρέτα μας τον Πλάτανο (2004) [Ευαγγελία]
Σειρές που έχει παίξει

7 θανάσιμες πεθερές 2010 Mega
Έξωση 1987 ΕΤ2
Ερασιτέχνης άνθρωπος 1999 Alpha
Εφιάλτης 1973 ΕΙΡΤ
Η παρέλαση 1988 ΕΤ1
Κύριος Γενικός 1973 ΥΕΝΕΔ
Λωξάντρα 1980 ΕΡΤ
Ξενοδοχείο Αμόρε 1990 Mega
Ο φιλαράκος μας 1981 ΕΡΤ
Οι γιοί του Κάιν 1973 ΕΙΡΤ
Προς Οφρύνιο 1984 ΕΡΤ
Σαν τον σκύλο με τη γάτα 2003 ΑΝΤ1
Στη σκιά του χρήματος 1990 ΑΝΤ1
Τμήμα ηθών: Η μάγισσα 1992 ΑΝΤ1
Υποψίες: Ποιος σκότωσε τη Ρόζα 1977 ΕΡΤ
Υποψίες 1977 ΕΡΤ
Χάι Ροκ 1992 Mega
Χατζημανουήλ 1984 ΕΡΤ

ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, www.cine.gr ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: