ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΒΑΝΑ (ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ) ΛΕΚΑΡΑΚΟΥ

Βάνα Λεκαράκου
Απόφοιτη της σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.  Εμφανίζεται επίσης και ως Ιφιγένεια Λεκαράκου. Πέθανε στις 10 Δεκεμβρίου 2015.
Φιλμογραφία 
Ως Βάνα
Ο μόδιστρος (1967)
Ο χαζομπαμπάς (1967)[θυρωρός]
Ένας ιππότης με... τσαρούχια (1968)
Αλτ!...και σας έφαγα - εδώ Προκόπης (1969)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Ο αρχιψεύταρος (1971)[Ελπινίκη]
Ως Ιφιγένεια
Κραυγή (1964)
Ο καταφερτζής (1964)
Διψασμένη για αγάπη (1965)[νοσοκόμα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: