ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΒΑΝΑ (ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ) ΛΕΚΑΡΑΚΟΥ

Βάνα Λεκαράκου
Πέθανε στις 10 Δεκεμβρίου 2015. Εμφανίζεται επίσης και η Ιφιγένεια Λεκαράκου.
Φιλμογραφία 
Ως Βάνα
Ο μόδιστρος (1967)
Ο χαζομπαμπάς (1967)[θυρωρός]
Ένας ιππότης με... τσαρούχια (1968)
Αλτ!...και σας έφαγα - εδώ Προκόπης (1969)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Ο αρχιψεύταρος (1971)[Ελπινίκη]
Ως Ιφιγένεια
Κραυγή (1964)
Ο καταφερτζής (1964)
Διψασμένη για αγάπη (1965)[νοσοκόμα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: