ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΚΛΑΙΡΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Κλαίρη Δεληγιάννη
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, στη Σχολή Χορού Αλίκης Παπαρρίζου και Φωνητική.  Πρωτοεμφανίστηκε στο "Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο".Συνεργάστηκε με διάφορους θιάσους και το 1964 μεταπήδησε στο μουσικό θέατρο του Εθνικού Κήπου και κατόπιν στο "Βέμπο".
Φιλμογραφία
Το φιντανάκι (1955) [Αθηνά]
Η αρπαγή της Περσεφόνης (1956) [Φρόσω]
Ο πειρασμός (1957)[Αμαλία]
Ο Γιάννος κι η Παγώνα (1959) [Κρουστάλλω] 
Δυο χιλιάδες ναύτες και ένα κορίτσι (1960)
Οι αετονύχηδες / Μη βαράτε όλοι μαζί (1962) [Αννούλα]
7 μέρες ψέματα (1963)
Σκάνδαλα στο νησί του έρωτα (1963) [Λουκία Μαγκάλας]
Τρελλοί πολυτελείας (1963)
Οι προικοθήρες (1964) [Τζούλια]
Παιδί μου δεν αμάρτησα (1964)
Ο ανήφορος (1964) [Κατερίνα]
Η ζωή μου ανήκει σε σένα (1965)
Άγιος Νεκτάριος ο προστάτης των φτωχών (1969)[Ελένη]

Δεν υπάρχουν σχόλια: