ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ

Γιάννης Τότσικας
Ηθοποιός και τραγουδιστής. Γεννήθηκε στην Νίκαια της Λάρισας. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1967. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Η.   
Από το 1982 έως το 1984 έλαβε μέρος σε 6 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Είναι πατέρας των  επίσης ηθοποιών, Απόστολου και Θανάση Τότσικα.
Φιλμογραφία
Το νησί της Αφροδίτης (1965)
Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια (1966)
Βυζαντινή Ραψωδία (1968)
Η αρχόντισσα κι ο αλήτης (1968)
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Ένας άνδρας με συνείδηση (1969)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Το νησί της Αφροδίτης (1969)
Αδούλωτη ράτσα (1969)
Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969)
Μια γυναίκα στην Αντίσταση (1970)
Αναπαράσταση (1970) [Χρήστος Γκίκας]
Σκιές στην άμμο (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Δεν υπάρχουν λιποτάκτες (1970)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Αήττητος (1971)
Κατάθεση (1973)
Η διαδικασία (1976)
Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί (1981)
Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια (1981)
Λούφα και παραλλαγή (1984) [κινηματογραφιστής] 
Ξαφνικός έρωτας (1984)
Η φωτογραφία (1986) [Χαρίλαος]
Τα παιδιά της Χελιδόνας (1987)
Κρυστάλλινες νύχτες (1992)
Ένας & ένας (2000) [ταβερνιάρης]
Πολιτικη κουζίνα (2003) [παπάς]
Brides [Νύφες] (2004) [παππούς Χαρώς]
Μπαχ και μπουζούκι (2006) [παππούς]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/groups/418822554972791/photos/

Δεν υπάρχουν σχόλια: