ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΚΟΥΡΑΚΗ

Μαρία ή Μαίρη Τρικουράκη
Απόφοιτη της Δραματικής σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1964.
Φιλμογραφία
Πόθοι στον καταραμένο βάλτο (1966) [Μαρία]
Ματωμένη γη (1967)
Ο Μικές παντρεύεται (1968)[Μαίρη]
Αγάπη για πάντα (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969)
Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα (1970)


Δεν υπάρχουν σχόλια: