ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Νίκος Κικίλιας
Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Η μοδιστρούλα (1964)
Σε ποιον να πω τον πόνο μου (1964)
Συγχώρεσε με αγάπη μου (1964)[ΩΣ ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΚΙΛΙΑΣ]
Με πότισες φαρμάκι (1965)
Ο γυρισμός του στρατιώτη (1966)
Μια γυναίκα κατηγορείται (1966)
Μεγάλη μου αγάπη (1966)
Δάκρυα οργής (1967)
Αγάπη και αίμα (1968)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Ορατότης μηδέν (1969)
Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969)
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Ορατότης μηδέν (1970)
Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970)
Υπολοχαγός Νατάσσα (1970)
Ο παιχνιδιάρης (1970)
Αγάπη για πάντα (1970)[γιατρός]
Η σκλάβα (1970)
Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη (1971)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Ανήλικες αμαρτωλές (1972)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)
Η Ρένα είναι «οφ-σάιντ» (1972)[δημοσιογράφος]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)
Θέμα συνειδήσεως (1973)
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Η Αλίκη της σύγχρονης γενιάς (1973)
Ο φαντασμένος (1973)
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)
Ισιδώρα (1975)
Ένα τανκς στο... κρεββάτι μου (1975)
Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας (1976) 
Μάθε παιδί μου γράμματα (1981)[στο τρένο]
Γκαρσονιέρα για δέκα (1981)
Πανικός στα σχολεία (1982)
Ο γύρος του θανάτου (1983)
Το ψώνιο (1983)
Άλλος για τον Παράδεισο (1984)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=173304459697525&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: