ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

ΛΑΚΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

Λάκης Κομνηνός
Γεννήθηκε στην Ερεσό της Λέσβου τον Ιούνιο του 1944. Φοίτησε για δύο χρόνια στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Κ. Μιχαηλίδη. Παρακολούθησε επί τρία χρόνια μαθήματα Κινηματογράφου - Θεάτρου στην Ακαδημία Τεχνών του Ιλινόις.
Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο στην τραγωδία Αντιγόνη και στον κινηματογράφο στην ταινία "Εγωισμός" (με το όνομα Λάκης Παστός).
Διακρίθηκε στον κινηματογράφο σε ρόλους ξένου (Γερμανού ή Άγγλου), ή νεαρού με πλούσια καταγωγή, λόγω του παρουσιαστικού του. Υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Ντίνα Τριάντη. Στο ραδιόφωνο, συμμετείχε σε εκπομπές και ως αφηγητής σε πολυάριθμα ντοκιμαντέρ.
Το 1975, ίδρυσε την δική του εταιρία παραγωγής, την Πανθέαμα, η οποία από το 1996 συνέχισε τη δραστηριότητά της με το νέο τίτλο Media Team. Έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία.
Το διάστημα 1982-1983, διετέλεσε διευθυντής στην ΥΕΝΕΔ. Έχει αποκτήσει τρεις γιους, δυο από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Ντίνα Τριάντη και έναν από το δεύτερο γάμο του.
Φιλμογραφία 
Ουζερί Τσιτσάνης (2015)[Δαπόντες]
Το σινεμά γυμνό (2010)[Λάκης Κομνηνός]
Στη σκιά του Λέμυ Κώσιον (2002)[Άρης Αλεξάνδρου]
Ο ανθός της λίμνης (1999) [Αποστόλης Δήμητσας]
Transito (1995)
Το επόμενο θύμα (1990)[Νίκος Δημητρίου]
Εγώ και το πουλί μου (1982)  [Τζίμυ]
Η μανούλα το μανούλι και ο παίδαρος (1982)  [Κώστας Τριανταφύλλου]
Ο καπιταλίστας και η τραγουδίστρια (1982)[Αλέξης Γρηγορίου]
Παγίδα στην Ελλάδα (1982) [ Κώστας]
Το κόκκινο τρένο (1982)  [Άγγελος Παπάς]
Ρένα να η Ευκαιρία (1980) [Φαίδων]
Το χαμόγελο της Πυθίας (1979)
Καυτές διακοπές (1976) [Danny Arnold]
Δολοφονήστε τον Μακάριο (1975)[Θέμης Γιαννίδης]
Συνωμοσία στη Μεσόγειο  (1975) [Ρόμπερτ Μέισον]
Έγκλημα στο Καβούρι (1974) [Τζίμ Πρέστον]
Παύλος Μελάς (1974) [Παύλος Μελάς]
Ταγκό 2001 (1973) [Στάθης]
Οι απάνθρωποι (1972)[Ορέστης Μίσκας]  
Οι εκβιασταί (1972) [Ορέστης]
28η Οκτωβρίου ώρα 5:30 (1971)[Υπολοχαγός Μπίλι Κνουτ]
Εκείνο το καλοκαίρι (1971)[Πέτρος]
Η χαραυγή της νίκης (1971)[Λευτέρης Σήφακας]
Καταναλωτική κοινωνία (1971) [στρατιώτης]
Φλογισμένη σάρκα (1971)[Ζήκος]
Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970) [Πέτρος Δήμας]
Οι γενναίοι του βορρά [Στεπάν Ράικο]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)[Φώτης]
Μάρθα η γυναίκα του πόνου (1970) [Μάκης]
Δυο πόδια σ΄ ένα παπούτσι (1969)[Γιώργος Σταματάκης]
Αγάπη και Αίμα (1968) [Νικήτας
Γοργόνες και μάγκες (1968)[Ιάσονας]
Δάκρυα για την Ηλέκτρα (1966)[Χάρης Βέρης]
Οι εκδικηταί (1966)[Στέλιος Καρανάσος ]
Οι ένοχοι (1966)
Γλυκιά γλυκιά μου Αγάπη (1965)[Βασίλης Αλεξίου]  
Εγωισμός (1964)  [Ιάσωνας]ΩΣ ΛΑΚΗΣ ΠΑΣΤΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/pg/lakis.komninos/photos/?ref=page_internal 
ΑΠΟ ΤΟ http://www.ishow.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχει αποκτησει τρεις γιους,δυο απο τον πρωτο του γαμο με την ηθοποιο Ντινα Τριαντη και εναν απο το δευτερο γαμο του.