ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ

Γιώργος Πάλλης
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, αποφοίτησε όμως από τη Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη. Εργάστηκε στο θέατρο και ως βοηθός σκηνοθέτη αλλά σκηνοθέτησε και ο ίδιος παιδικά θεατρικά έργα. 
Φιλμογραφία
Για την αγάπη της βοσκοπούλας  (1959)
Έκλαψα πικρά για σένα (1964) 
Η Κύπρος στις φλόγες (1964)
Η ζωή μου ανήκει σε σένα (1965)
Δύσκολοι δρόμοι (1965)
Του χωρισμού ο πόνος (1965)
5.000 ψέμματα (1966)
Παράνομοι πόθοι (1966)
Χαμένη ευτυχία (1966) 
Μια γυναίκα κατηγορείται (1966)
Ο ανακατωσούρας (1967)
Η αγάπη μας (1968)
Ζήσε για την αγάπη μας   (1968)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Αεροσυνοδός  (1971)
Οι άντρες ξέρουν να αγαπούν (1971)
Γεύση από Ελλάδα (1980)
Το φράγμα (1982)
Η φιλήδονη (1983)
Οι επικίνδυνοι (1983)
Οι επικίνδυνοι (Μια διαμαρτυρία) (1983)
Τηλεμανάρα μου (1984)
Τα τούβλα (1985)
Μειδιάστε παρακαλώ (1988)

Δεν υπάρχουν σχόλια: