ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΤΗΝ ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ https://www.retrodb.gr/, ΤΟ https://90lepta.com/ ΚΑΙ ΤΟ http://www.cine.gr/ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

ΚΩΣΤΑ ΡΗΓΑΣ

Κώστας Ρήγας
Γεννήθηκε το 1939 στο Μεσολόγγι και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη.
Φιλμογραφία
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1965)
Τα δίχτυα της ντροπής (1965)
Οι ασυνείδητοι (1966)
Κίτσος μίνι και σουβλάκια (1968)
Ο Κίτσος και τ' αδέλφια του (1968)
Γαμπρός απ’ τη Γαστούνη / Γαμπρός με φούντες (1969)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)
Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)
Ο καουμπόυ του Μεταξουργείου (1971)
Ευδοκία (1971)
Η Ρένα είναι «οφ-σάιντ» (1972)
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)
Ο άνθρωπος ρολόι (1972)
Κατηγορώ τη ζωή (1972)
Ένα κορίτσι που τα θέλει όλα (1972)
Ο θείος μου ο Ιπποκράτης (1972)
Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα  (1972) [επιθεωρητής]  
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
Πιο θερμή και από τον ήλιο (1972)
Ο Πούσκας των Πετραλώνων (1972)
Θέμα συνειδήσεως (1973)
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Σ`έχω ανάγκη απόψε πολύ (1973)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης   (1973)
Οι γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές (1973)
Αιμιλία η διεστραμμένη (1974)
Επικίνδυνη νύχτα (1974)
Γυμνοί στο χιόνι (1974)
Ψυχή και σάρκα (Εσύ κι' εγώ) (1974)
Ερωτισμός  (1974)
Η φόνισσα  (1974)
Επικίνδυνη νύχτα   (1976)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: