ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

ΦΡΙΞΟΣ ΝΑΣΟΥ

Φρίξος Νάσου (Νάσσου)
Φιλμογραφία
Ο Μίκης και ο Φίκης / Προπαντός ψυχραιμία (1951)
Άγγελος με χειροπέδες (1952)(κ. Βασίλης-προιστάμενος Πέτρου]
Ο δράκος (1956)
Της νύχτας τα καμώματα (1957)[κυρ Αποστόλης]
Λαός και Κολωνάκι (1959) [μέλος επιτροπής καλλιστείων]
7 μέρες ψέματα (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Πολιορκία (1963) [Κλοπίδης]
Όσα κρύβει η νύχτα (1963)[θαμώνας του καμπαρέ που παρακολουθεί το στριπτίζ της Νάντιας]
Ζητιάνος μιας αγάπης (1964)
Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965)
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)
Ο Μελέτης στην άμεσο δράση (1966)
Ο γίγας της Κυψέλης (1968)[πελάτης ταβέρνας]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)[καπετάνιος]

Δεν υπάρχουν σχόλια: