ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΡΗΣ ΚΕΔΙΚΟΣ


Χάρης Κεδίκος
Φιλμογραφία
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)
Η οργή του αδικημένου  (1969)
Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970)
Υπολοχαγός Νατάσσα (1970)
Ο Αστραπόγιαννος (1970)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
28η Οκτωβρίου ώρα 5:30 (1971)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
Λυσιστράτη (1972) [χορός]
Σουλιώτες (1972)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Έγκλημα στο Καβούρι (1974)
Επαγγελματίες ρεμάλια (1976)
Ο άγιος Πρεβέζης (1982)
Δοξόμπους (1987)
Όλα είναι δρόμος (1997) [καφετζής Μανώλης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: