ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ


Γιώργος Καλατζής
Γεννήθηκε στις Σέρρες στις 10 Σεπτεμβρίου 1946.
Φιλμογραφία
Το σπίτι των ανέμων (1966)
Η κόρη της Πενταγιώτισσας (1967)
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)
Το κανόνι και τ' αηδόνι (1968)
Ληστεία στην Αθήνα (1969)
Η ηλιογέννητη (1971)
Αληθινή ηδονή (1974)
Ο πυρετός της ηδονής (1974)
Ρωξάνη, η Οδύσσεια του σεξ (1976)
Ο χορός των βρώμικων εραστών (1976)
Μανία  (1985)
Η φωτογραφία (1986)
Σχετικά με τον Βασίλη (1986)
Ύποπτος πολίτης (1994)
Βασιλική (1997) [μυστικός ασφαλείας]
Το καναρινί ποδήλατο (1999)
Πίσω πόρτα (2000)

2 σχόλια:

Dorita N είπε...

Καλημέρα, μια διόρθωση. Γεννήθηκε στις Σέρρες στις 10 Σεπτεμβρίου 1946.

Yorgos Tsemberopoulos είπε...

Παίζει και στην ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ του 2000