ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΕΡΕΤΗΣ

Άγγελος Σερέτης
Ο Άγγελος Σερέτης γεννήθηκε στο Παύλο της Λιβαδειάς το 1943. Μεγάλωσε στο αγροτικό περιβάλλον του χωριού του και τέλειωσε το γυμνάσιο στον Ορχομενό. Σπούδασε δημοσιογραφία και θέατρο. Δούλεψε σαν ελεύθερος ρεπόρτερ δίπλα στους Δημήτρη Πουρνάρα, Γιάννη Σκαρίμπα, Νεοκλή Σαρρή και πολλούς άλλους καταξιωμένους δημοσιογράφους από το 1963-1967. 
Με την έναρξη της επταετίας μεταπηδάει στο θέατρο και συγκεκριμένα στην σχολή Σταυράκου. Από το 1970 συνεργάστηκε με πολλούς αθηναϊκούς θιάσους σαν ηθοποιός, με παράλληλη δράση στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, παρουσιάζοντας δικά του έργα και διασκευές. 
Έχει γράψει πάνω από δώδεκα θεατρικά έργα και παιδικά, εκ των οποίων τα μισά έχουν παιχθεί από αθηναϊκούς, αλλά και περιοδεύοντες θιάσους. Είναι ο δημιουργός του Βοιωτικού Θεάτρου και εκδότης της εφημερίδος "Ωτακουστής της Βοιωτίας". Το 1986 εκδίδει το μυθιστόρημα "Οικογενειακή μας υπόθεση" και παράλληλα δημοσιεύει διηγήματά του σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες. 
Σήμερα ζει στην Κυψέλη της Αίγινας. Δημοσιεύει διηγήματα και αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, που είναι το θέατρο.
Φιλμογραφία
Εξάρχεια ώρα 12 (1988) 
Λυσιστράτη (1972) [χορός]
Εσχάτη προδοσία (1971)
Αληθινή ηδονή (1974) (1974) [Δημήτρης]
Διεστραμμένοι από τη γέννα τους (1974) [όμηρος]
Οι γυναίκες που ζητούσαν τον έρωτα (1975) [Δημήτρης, ο αστυνομικός]  
Ο ανώμαλος (1975) [μπάρμαν]
Τα παιδιά του ονείρου (1992)
ΑΠΟ ΤΟ http://www.biblionet.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: