ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΛΕΚΗΣ

Νίκος Βερλέκης
Γεννήθηκε στο Αθαμάνιο  Άρτας στις 20 Ιανουαρίου 1948 και μένει στην Καισαριανή από το 1995. Από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός και γι’ αυτό  σπούδασε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή. Πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Αργότερα έγινε παραγωγός και σκηνοθέτης δεκάδων ντοκιμαντέρ. Έγινε και μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου των ηθοποιών και οι συνάδελφοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Σήμερα ο Νίκος Βερλέκης εκτός από την υποκριτική, έχει αποφασίσει να ασχολείται και με τα κοινά. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.
Φιλμογραφία
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Η δίκη ενός αθώου (1969)
Η θυσία μιας γυναίκας (1969)
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)
Τα Αδελφια ορκιστηκαν Εκδικηση (1970)
Αγάπη μου παληόγρια (1972)
Οι σατανάδες της νύχτας (1972)
Ταξίδι στον έρωτα και στον θάνατο (1972) [Αλέξης Ραζής]
Τι 30... τι 40... τι 50... (1972) [Φοίβος Φωκιανός]
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)  [Αλέξης Νικολάου]
Τον αράπη κι’ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!.. (1973) [Λέλος]
Κολασμένοι του σεξ / Γεύση από λευκό θάνατο (1974) [Φαίδων]
Ερωτισμός  (1974)  [οδηγός αυτοκινήτου]
Ο μέτοικος (1975)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979) [[6]]
Οι κυνηγοί (1977)
Ανώμαλο φορτίο  (1977)  [καπετάνιος]  
Γκαρσονιέρα για δέκα (1981) [Πέτρος Μουράτογλου]
Ένας κοντός θα μας σώσει! (1981)
Η πολιτσμάνα (1981) [Μάικ Γιάνι]
Θα σε κλέψω μ`ακούς; (1982) [Αλέξης]
Ωραίος ως Ελλην (1985)
Τηλεκανίβαλοι (1986)
Νέες απίθανες και ωραίες (1987) [Άλκης]
Τηλε-καννίβαλοι (1987) [(αντάρτης) / (βασανιστής)]
Ντετέκτιβ για κλάματα (Ποντικοκυνηγός) (1988) [Νικ Βασιλάτος]
Μπίζνες στα Βαλκάνια (1996) [πελάτης μπαρ]
I ❤ Karditsa [I love Karditsa] (2010) [Νικόλας]
Στο ξέσπασμα του φεγγαριού (2010) [Κωνσταντίνος Αδαμάκης]
ΑΠΟ ΤΟ http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: