ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΙΡΗ ΓΚΟΤΣΗ

Μαρία Γκότση
Γεννήθηκε στην Πλατανόβρυση Μεσσηνίας το 1942.
Φιλμογραφία
Πρόσωπο με πρόσωπο (1966)[Ελπίδα, υπηρέτρια]
Ο βιασμός μιας παρθένας   (1966)
Αντίο για πάντα (1967)
Ο θάνατος του Αλέξανδρου (1967)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Καρδιές που ξέρουν ν’ αγαπούν  (1967)
Ο κούκλος (1968)[Αλίκη]
Γυμνοί στο δρόμο (1969)[στη κηδεία, συγγενής Κουμαριανού]
Η γενηά των ηρώων (1969) [Μίλκα Τσακαλάροβα]
Η παριζιάνα (1969)
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)

Δεν υπάρχουν σχόλια: