ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Πάνος  (Τάκης) Πανόπουλος
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1969.
Φιλμογραφία
Κατήφορος (1961)
Νόμος 4000 (1962)
Χωρίς ταυτότητα (1963)
Θεέ μου δώσ' μου το φως μου (1963)
Εγωισμός (1964)
Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971)
Άνθρωποι και ποντίκια (1977)
Πιάσε τα σκουπίδια (1995)

Δεν υπάρχουν σχόλια: