ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

ΒΥΡΩΝ ΣΕΡΗΣ (ΣΕΡΑΙΔΑΡΗΣ)

Βύρων Σέρης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, από όπου αποφοίτησε το 1963. 
Φιλμογραφία
Γάμος αλά ελληνικά (1964)
Μερικές το προτιμούν χακί (1965)
Ο ξυπόλητος πρίγκηψ (1966)
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)
Γαμπρός από το Λονδίνο (1967)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1967)
Η επιστροφή της Μήδειας (1968)
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)
Οι αδιάφοροι (2010)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχει παίξει και στην ταινία " Το πρόσωπο της ημέρας "