ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΝΑ ΒΑΡΒΕΡΗ - ΣΤΑΡΕΝΙΟΥ


Νίνα Βαρβέρη-Σταρένιου 
Γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1910 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Δήμου Σταρένιου με τον οποίο δεν απέκτησε παιδιά. Πέθανε το 1984.
Φιλμογραφία
Η λύκαινα (1951)
Το κλειδί της ευτυχίας (1953)[Αγγελική, θεία της Φρόσως] 
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)
Έχει θείο το κορίτσι / Ο θείος της Βιολέττας (1957)
Ταξίδι (1962) 
Ο άσωτος (1963) [κ. Ντόμπρου]
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Η μοδιστρούλα (1964) [Έλσα Σταθάτου]
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Τα αδέλφια μου (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: