ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΚΚΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Κόκκα Στυλιανού
Φιλμογραφία
Γεύση από έρωτα (1966)[θυρωρός/στην αρχή της ταινίας]
Τα δύο πόδια σ’ ένα... παπούτσι! (1967)[Δέσποινα]
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Γοργόνες και μάγκες (1968)[Μητέρα Πέτρου]
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)[καμαριέρα Απέργη]
Ο Μικές παντρεύεται (1968)
Ο ψεύτης (1968)
Γυμνοί στο δρόμο (1969)
Ξύπνα Βασίλη (1969)[καλεσμένη]
Το... θύμα (1969)[Παρθενόπη]
Το λεβεντόπαιδο (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972) [Ιακωβίδου]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ www.elia.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: