ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΣ

Δημήτρης (Μίμης) Μαράς (Μάρας)
Ηθοποιός, χορευτής και χορογράφος. Παντρεμένος με την Βελγίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια, χορεύτρια και χορογράφο ΑΙΝΑ ΜΑΟΥΡΕΡ (Ina Maurer). Πέθανε το 1998.
Φιλμογραφία
Μαρία Πενταγιώτισσα (1957)
Γαλήνη (1958) [Ανδρέας, ο γιος της θείας Σοφίας]
Μια Ιταλίδα απ’ τη Κυψέλη (1968) [Λάκης]
Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης (1970)
Δάκρυα για έναν αλήτη (1971)
Τα βήματα της φωτιάς (1971) ]Τόνης Μικέλης]
Ο θείος μου ο Ιπποκράτης (1972) [Πέτρος]
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1972) [Φάνης]
Τα λιονταράκια (1974)

Δεν υπάρχουν σχόλια: