ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ

Ανδρέας Λιναρδάτος
Φιλμογραφία
Αγωνία μιας αγάπης (1963)
Έξω φτώχεια και καλή καρδιά (1964)
Το βλακόμουτρο (1965)
Γάμος αλά ελληνικά (1965)[κουλουρτζής]
Η 7η ημέρα της δημιουργίας (1966)[απολυόμενος στρατιώτης]
Βοήθεια! Ο Βέγγος Φανερός Πράκτωρ 000 (1967)[ΚΟΥ ΖΟΥ]
Ένας ιππότης με τσαρούχια (1968)
Ένας κλέφτης με φιλότιμο (1968)[βιολιστής]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)[εφοριακός]
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)

Δεν υπάρχουν σχόλια: