ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΜΗΣ

Πέτρος Κυρίμης
Φιλμογραφία
Οι αμαρτωλοί (1971)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)  [Τόνης Σανδρέλης]
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972)  [Αλέκος] 
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)
Ερωτική τελετή  (1977) [Άρης]
Μονά... ζυγά δικά μου... (1979)
Άγρια οικογένεια (1979) [Ορέστης]  17 σφαίρες για έναν άγγελο (1980)
Παγίδα στην Ελλάδα (1982)


Δεν υπάρχουν σχόλια: