ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Λευτέρης Ελευθεριάδης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1942. Σπούδασε στη Νομική και στο Εθνικό Θέατρο. Ηθοποιός με τεράστια καριέρα ως αφηγητής ντοκιμαντέρ,σπίκερ σε διαφημιστικά σποτς και στο ραδιόφωνο.
 Φιλμογραφία
Δολλάρια και όνειρα (1956)
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
Η Μεσόγειος φλέγεται (1970) [(ασυρματιστής)]
Υπολοχαγός Νατάσσα (1970)
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)
Κατάχρησις εξουσίας (1971)
Καταναλωτική κοινωνία    (1971)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Πίσω μου σ’ έχω σατανά (1971)
Αέρα αέρα αέρα (1972)
Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια (1972)
Ερωτική συμφωνία (1972)
Υβ! Υβ! (1972)
Στα δίχτυα της αράχνης (1973)
Οκέυ, φίλε (1974)
Στα δίχτυα του τρόμου (1975)
Ελληνική υπόθεση (1976)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)
Άγριες κότες: Βαράτε με κι ας κλαίω (1981) [δημοσιογράφος]  
Είσαι στην ΕΟΚ... μάθε για την ΕΟΚ (1981)
Είσαι στην ΕΟΚ πάθε για την ΕΟΚ (1981)
Ο σεξοκυνηγός (1981)
Ο ρεπόρτερ (1982)
Εδώ και τώρα αγγούρια    (1982)
Πανικός στα σχολεία (1982) [Τόνυ]  
Χούλιγκανς (κάτω τα χέρια απ’ τα νιάτα!) (1983)
Ήπειρος Άρτα (1984) [αφηγητης]
Φυλακές ανηλίκων Νο2     (1984)
Οι Δυο Φυγάδες (1984)
Μπλέξαμε τις γυναίκες μας (1985)
Μερικοί το προτιμούν ηλεκτρονικό (1986)
Το όνειρο του Ίκαρου (2005) [δάσκαλος]  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1942