ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τάκης Πετρόπουλος
Αδελφός του τραγουδιστή Γιάννη Πετρόπουλου και πρώτος ξάδελφος του Ανδρέα Μπάρκουλη με τον οποίο μεγαλώσανε μαζί στο ίδιο σπίτι. Σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική σχολή. Μένει μόνιμα στην Ζάκυνθο.
Φιλμογραφία
ΟΧΙ (1969)
Ο τελευταίος των κομιτατζήδων (1970)
Εσχάτη προδοσία (1971)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Το ολοκαύτωμα (1971)
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)
Χρυσαυγή (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς   (1971)
Αέρα, αέρα, αέρα (1972)
Η Ρένα είναι όφσάιντ (1972)[ρεσεψιονίστ]

1 σχόλιο:

ΜΠΕΡΤΑΧΑΣ. είπε...

ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ??
ΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΡΤΑΧΑΣ.