ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΠΗ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ


Πόπη Γιαμαρέλου (Γιαμαρέλλου)
Πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου 1948-πιθανότατα. Το 1963 που ξεκίνησε τη καριέρα της, εμφανιζόταν ως Πόπη Γιαμαρέλλου και από το 1970 ως Πόπη Μαρέλλι ή Μαρέλλη. Μικρότερή της αδελφή, είναι η Μαίρη Γιαμαρέλλου (Μαρέλη).
Φιλμογραφία
Ως Πόπη Γιαμαρέλλου
Ένας ντελικανής (1963) [δημαρχοπούλα]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[ερμηνεύει το τραγούδι ''Τον χειμώνα δεν τον θέλω''στην πισίνα]
Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)[χορεύτρια]
Κορίτσια για φίλημα (1965)[χορεύτρια]
Ραντεβού στον αέρα (1965)[με τους ξένους που τους μαθαίνει ελληνικούς χορούς η Βλαχοπούλου]
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)[μέλος συγκροτήματος Λάσκαρη]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[εργάτρια/χορεύτρια]
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[υπηρέτρια]
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)[χορεύτρια]
Βίβα Ρένα (1967)[χορεύτρια]
Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967)[γειτόνισσα και fun της Βούρτση]
Γυμνοί στο δρόμο (1969)[γειτόνισσα Κούρκουλου]
Ως Πόπη Μαρέλλι
Μια τρελλή... τρελλή... σαραντάρα (1970)[Τούλα]
Ο ξεροκέφαλος (1970)
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[εργαζόμενη στη Βλαχοπούλου]
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήση (1971)]αρτίστα]
Εφοπλιστής με το ζόρι (1971)[Μαργαρίτα]
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)
Λυσιστράτη (1972)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
Γεύση από Ελλάδα (1980)[δημοσιογράφος ΕΡΤ]
...........Επίσης εμφανίστηκε στο σίριαλ της ΕΡΤ ''Οι έμποροι των εθνών'' το 1973.
http://greekactor.blogspot.bg/2016/09/blog-post_71.html

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ 
https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
https://www.youtube.com/watch?v=5CCY3J2Vwnw

Δεν υπάρχουν σχόλια: