ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ































































































Στέφανος Σκοπελίτης
Κομπάρσος. 
Φιλμογραφία
Εκείνες που δεν πρέπει νάγαπούν (1951)[φέρνει ένα χρυσαφικό στη Γιούλη]
Έτσι έσβησε η ζωή μου (1952)[στρατιωτικός στη δεξίωση]
Ρωμέικη καρδιά (1953)[γενικός διευθυντής της τράπεζας]
Θανασάκης ο πολιτευόμενος (1954)[οπαδός Πάλλη]
Τρεις δραπέτες του φρενοκομείου (1954)[γιατρός]
Γυναίκες δίχως άντρες (1954)
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο (1955)[εκεί που χορεύει ο Χάρμας]
Αρπαγή της Περσεφόνης (1956)
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)[καλεσμένος]
Η καφετζού (1956)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τα μαναβάκια (1957)[αστυνομικός]
Ένας ήρωας με παντούφλες (1958)[λέει στον Λογοθετίδη να βγάλει φωτογραφίες]
Μια ζωή την έχουμε (1958)[δεσμοφύλακας]
Η λίμνη των στεναγμών (1959)
Ερωτικές ιστορίες (1959)[οδηγός λεωφορείου]
Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959)
Ο Ηλίας του 16ου (1959)[στα χαρτιά της κ. Κωνσταντινίδου]
Οι 900 της Μαρίνας (1960)[φαρμακοποιός]
Η κυρία δήμαρχος (1960)[κάτοικος χωριού]
Ποτέ τη Κυριακή (1960)[παίζει λατέρνα]
Εξομολόγηση μιας μητέρας (1962)[στρατιωτικός]
7 μέρες ψέματα (1963)
Όσα κρύβει η νύχτα (1963)[μαζί με τον Φέρμα στο φορτηγό και διευθυντής παραγωγής]
Αν έχεις τύχη...(1964)[καλεσμένος]
Ξαναγύρισε κοντά μου (1965)[εκπρόσωπος δισκογραφικής εταιρίας]
Αφήστε με να ζήσω (1965)[αστυνομικός]
Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)[θυρωρός]
Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970)[μουσικός ορχήστρας]
Υποβρύχιο Παπανικολής (1971)[ταβερνιάρης]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα πληροφορίες για δύο ηθοποιούς του εθνικού θεάτρου:
Αλέκο Δεληγιάννη και Τάκη Γαλανό. Παρ όλη την πλούσια καριέρα τους (και κινηματογραφική) δεν έχω καταφέρει να βρω στοιχεία για αυτούς.