ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Θωμάς Κωνσταντινίδης
Γεννήθηκε το 1945 και πέθανε στις 9 Δεκεμβρίου 2012.
Φιλμογραφία
Ιστορία μιας ζωής (1965)[δημοσιογράφος]
Όταν σημάνουν οι καμπάνες (1965)
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Δώστε τα χέρια (1971)
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Η προεδρίνα (1972) [Χρήστος]
Ο αντιφασίστας (1972)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)[στο λεωφορείο για τα οικόπεδα]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Τι 30... τι 40... τι 50... (1972) [Τζώρτζης]
Το πέρασμα (1974)
Καθένας με την τρέλλα του... (1980)
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ο παρθενοκυνηγός (1980) [Αμπντουλάχ]
Ο Κώτσος έξω από το Ν.Α.Τ.Ο. (1981)
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981)
Άγριες κότες: Βαράτε με κι ας κλαίω (1981)
Είσαι στην ΕΟΚ... μάθε για την ΕΟΚ (1981)
Τa kaμakia [Τα καμάκια] (1981)
Το μεγάλο ρουθούνι (1981) [διευθυντής]
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Μπλου τζην και πέτσινα μπουφάν (1982)
Ο άγιος Πρεβέζης (1982)
Ο ροζ γάτος (1985)
Ο καβαλάρης των F.M. Stereo (1986) [Χαράλαμπος Ζαβολιάς]
Η τρέλλα πάει στα... σχολεία (1987) [Κώστας Σωτηρόπουλος]
Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987)
Ξενοδοχείο «Καστρί» (1988) [Γρηγόρης]
Ο πανταχού παρών (1989) [Χριστόφορος Ψωμομένος]
Αθηναίοι (1990) [Βασίλης Τσιλίδης]
Άντε γεια... (1990) [έμπορος κρεάτων]
Στο ύψος της χαραμάδας (1992)
Κανείς δε χάνει σ’ όλα (2000)
κορΌιδο εντΆξει (2006) [πατέρας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: