ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Θωμάς Κωνσταντινίδης
Γεννήθηκε το 1945 και πέθανε στις 9 Δεκεμβρίου 2012.
Φιλμογραφία
Ιστορία μιας ζωής (1965)
Όταν σημάνουν οι καμπάνες (1965)
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Δώστε τα χέρια (1971)
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Η προεδρίνα (1972) [Χρήστος]
Ο αντιφασίστας (1972)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)[στο λεωφορείο για τα οικόπεδα]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Τι 30... τι 40... τι 50... (1972) [Τζώρτζης]
Το πέρασμα (1974)
Καθένας με την τρέλλα του... (1980)
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ο παρθενοκυνηγός (1980) [Αμπντουλάχ]
Ο Κώτσος έξω από το Ν.Α.Τ.Ο. (1981)
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981)
Άγριες κότες: Βαράτε με κι ας κλαίω (1981)
Είσαι στην ΕΟΚ... μάθε για την ΕΟΚ (1981)
Τa kaμakia [Τα καμάκια] (1981)
Το μεγάλο ρουθούνι (1981) [διευθυντής]
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Μπλου τζην και πέτσινα μπουφάν (1982)
Ο άγιος Πρεβέζης (1982)
Ο ροζ γάτος (1985)
Ο καβαλάρης των F.M. Stereo (1986) [Χαράλαμπος Ζαβολιάς]
Η τρέλλα πάει στα... σχολεία (1987) [Κώστας Σωτηρόπουλος]
Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987)
Ξενοδοχείο «Καστρί» (1988) [Γρηγόρης]
Ο πανταχού παρών (1989) [Χριστόφορος Ψωμομένος]
Αθηναίοι (1990) [Βασίλης Τσιλίδης]
Άντε γεια... (1990) [έμπορος κρεάτων]
Στο ύψος της χαραμάδας (1992)
Κανείς δε χάνει σ’ όλα (2000)
κορΌιδο εντΆξει (2006) [πατέρας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: