ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΚΗΣ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ

Τάκης (Παναγιώτης) Σαμπαζιώτης
Ηλεκτρολόγος που χρησιμοποιήθηκε ως κομπάρσος σε πολλές ταινίες.
Φιλμογραφία
Ορφανή σε ξένα χέρια (1962)
Η βαλίτσα με το πτώμα (1963)
Ο ψευτοθόδωρος (1963)
Κραυγή (1964)
Ο καταφερτζής (1964)
Οι προικοθήρες (1964)
Όταν σημάνουν οι καμπάνες (1965)
Το βλακόμουτρο (1965)
Δύσκολοι δρόμοι (1965)
Με πότισες φαρμάκι (1965)
Βρώμικη πόλη (1965)
Οι ασυνείδητοι (1966)
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Η λεωφόρος του θανάτου (1966)
Αυτή η γη είναι δική μας (1967)
Ο προδότης (1967)
Ψωμί για έναν δραπέτη (1967)
Χαϊδάρι 3,30 αποδράσατε (1967)
Αποστολή θανάτου (1968)
Ωραία Αιγιώτισσα (1968)
Δεν έχω δρόμο να διαβώ (1968)
Ο Γοργοπόταμος (1968)
Ο τυχεράκιας (1968)
Αγάπησα έναν προδότη (1969)
Η κόμισσα της φάμπρικας (1969)
Η οργή του αδικημένου (1969)
Θυμήσου αγάπη μου (1969)
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)
Ο δοσίλογος (1970)


Δεν υπάρχουν σχόλια: