ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ


Γιώργος Ματθαίος
Γεννήθηκε το 1934 στον Πειραιά και ξεκίνησε από την πρόζα. Πέθανε στην αφάνεια το Μάιο του 2002.
Φιλμογραφία
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Δραπέτες του Μπούλκες (1969)
Στον δάσκαλό μας... με αγάπη (1969)
Για την τιμή και τον έρωτα (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό....(1969)
Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα (1969)
Κοντά σου γνώρισα την αγάπη  (1969)
Άγιος Νεκτάριος ο προστάτης των φτωχών (1969)
Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα (1970)
Χρυσαυγή    (1971)
Πρόκληση  (1971)
Η ιδιωτική μου ζωή  (1971) [δολοφόνος]
Πιο θερμή κι από τον ήλιο  (1972) 
Κυνηγημένοι εραστές  (1972) 
Ο κύκλος της αμαρτίας (1973)
Ερωτισμός  (1974) 
Μεταμορφώσεις (1975)
Βρώμικη παρθένα (1975)
Η σπηλιά της αμαρτίας  (1976)
Το Βαρύ... πεπόνι  (1977) 
Μαύρη Αφροδίτη (1977)
Νεφέλη   (1980)
Ο κύριος Εξουσίας (1980)
Η γυναικάρα από το Κιλκίς (1985)
Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω (1985)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο    (1985)
Πόντιος είμαι ότι θέλω κάνω (1987)
Τρελλάδικο πολυτελείας (1989)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος ερχόταν στο θέατρο, τελευταίος έφευγε και την αγάπη του για την δουλειά του και την συνέπειά του πολλοί συνάδερφοί του τα αποκαλούσαν ψώνιο επειδή δεν ήταν ο Ολίβιε!
Γεια σου Γιώργο! Είχες Ήθος!

ΑΚ