ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

ΛΑΚΗΣ ΣΚΟΥΤΑΡΗΣ

Λάκης Σκούταρης
Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1938 στη Δάφνη και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο.Τελειόφοιτος της Σχολής Μουσικού Θεάτρου του Μενέλαου Θεοφανίδη.'Εμενε  μόνιμα στη Κύπρο. Πέθανε στις 1 Φεβρουαρίου 2018. 
Φιλμογραφία
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972) [αστυνομικός]  
Πίσω και σας φάγαμε (1972)
Ο Πούσκας των Πετραλώνων (1972)
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Άγουρη σάρκα (1974)
Αιμιλία, η διεστραμμένη (1974)
Μπουζάνκα αλά ελληνικά (1975)
Ερωτικά ζευγάρια (1976)
Ο παρθενοκυνηγός (1980)
Νεφέλη (1980)
Ο κύριος Εξουσίας (1980)
Τa kaμakia [Τα καμάκια] (1981) [Τάσος]
Το μεγάλο ρουθούνι (1981)
Ήταν άξιος (1982) [Λάκης]
Αχτύπητα... καμάκια!! (1983)
Σερίφης ο μηχανοφάγος (1983)
Εθνική παπάδων (1984)
Παπα-turbo (μας πήραν και τα... ράσα!) (1984)
Ο ιππότης της λακούβας (1985)
Ο προφήτης με την πυρηνική κεφαλή (1985)
Ρόκυ νο «0» το Νούμερο! (1985) [Τζίμης]
Οι Πόντιοι (1985)
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Οι «Πόντιοι» (1986)
Ο ιππότης της λακούβας (1986)
Ο Βαμβαπούλος και η γκολάρα του (1987)
Φαντάροι για... κλάματα (1988)

3 σχόλια:

hood kosmas είπε...

Στη ταινια Νεφελη του Ομηρου Ευστρατιαδη στην κοπια χωρις περικοπες, ο Λακης ανετα μπορει να συναγωνισθει τον... Γκουσκουνη σε ερωτικες επιδοσεις. Αυτος οπως και αλλοι Ελληνες ηθοποιοι πιστευαν πως κανεις δεν θα μαθαινε κατι, γιατι τοτε οι ταινιες αυτες εφευγαν κατευθειαν για το εξωτερικο. Μπραβο Λακη,ησουν αξιος!

Ανώνυμος είπε...

1950-01/02/2018

Ανώνυμος είπε...

Ο Λάκης (Βασίλης) Σκούταρης γεννήθηκε 30/9/1938 στη Δάφνη και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Μπραχάμι. Η πληροφορία είναι από το γιο του, που μου έστειλε κι άλλες πληροφορίες.