ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΦΙΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σοφία Κεφαλοπούλου
Γεννήθηκε το 1894. Συνεργάστηκε με το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο του Μάνου Κατράκη. Ήταν σύζυγος του ηθοποιού Θόδωρου Κεφαλόπουλου.
Φιλμογραφία
Μαρία Πενταγιώτισσα (1957)
Γερακίνα (1958)
Ψιτ... κορίτσια! (1959)[κ. Τασσοπούλου, σπιτονοικοκυρά των τριων νέων]
Ο θησαυρός του μακαρίτη (1959)[Ανθή, αδελφή του Νεόκοσμου]
Η ωραία της Ρούμελης (1962)
Ζήλεια (1963) [οικονόμος στο καταφύγιο]
Ο ταυρομάχος προχωρεί!.. (1963)[υποψήφια οδηγός στη σχολή]

Δεν υπάρχουν σχόλια: