ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ

Δημήτρης  (Μίμης) Ρουγγέρης
Υπήρξε ο πρώτος σύζυγος της  επίσης ηθοποιού, Ρένας Πασχαλίδου.
Φιλμογραφία
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
Χαλιμά   (1954)
Το κορίτσι της γειτονιάς (1954) Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956)
Ο ζηλιαρόγατος (1956)
Φτώχεια έρως και κομπίνα (1956)
Τσιγγάνικο αίμα (1956)
Η δούκισσα της Πλακεντίας και ο λήσταρχος Μπιμπίσης  (1956)
Αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα / Οι δυο μάγγες του Πειραιά! (1957)
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958)
Μόνο για μια νύχτα (1958)
Ανθισμένη αμυγδαλιά (1959)
Γαμήλιες περιπέτειες (1959)
Μπουμπουλίνα   (1959)
Όταν το μίσος κυβερνά  (1959)
Ζάλογγο το κάστρο της λευτεριάς (1959) [Αλή πασάς]
Μπουμπουλίνα (1959)
Αγνές ψυχές (1960)
Το νησί της αγάπης (1960)
Μας κλέψανε τη Γκόλφω (1961)
Αντιγόνη (1961) [χορός]
Μυρτιά (1961)
Η ωραία της Ρούμελης (1962)

Δεν υπάρχουν σχόλια: